Web Analytics Made Easy - Statcounter

در چهارمین نشست شورای فنی استان کهگیلویه و بویراحمد کیفیت تولید شن و ماسه در شهرستان های بویراحمد بررسی و دستور جابجایی ساختمان شهرداری گچساران صادر شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس،چهارمین نشست شورای فنی استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور معاون عمرانی استاندار این استان و تعدادی از مدیران کل و کارشناسان عمرانی و فنی برگزار شد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  سهمگین دبیر این نشست دستور العمل تعیین حق الزحمه خدمات نظارت ، شاخص های تعدیل سه ماهه سوم و چهارم ۱۴۰۰ و تخلف در تایید ماشین الات برای دریافت سهمیه سوخت عنوان کرد .   تشکیل کمیته ای با حضور ۴ دستگاه و مدیریت ناظر  برای نظارت بر شرایط و اجرای پیمان ها تعیین شود چرا که برخی از دستگاه ها خارج از شرایط شروطی را اعمال می کنند که بر خلاف قانون است .    تعیین حق الزحمه خدمات نظارت اولین دستور العملی بود که در نشست شورای فنی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و به رعایت بخش نامه ها و قوانین تاکید شد .   سهمگین دبیر این نشست به نوعی قاچاق اشاره و اذعان داشت برخی از پروژه های راکد ماشین الاتی را برای دریافت سوخت معرفی می کنند که بعد از دریافت سوخت اقدام به فروش می کنند و این موضوع قاچاق محسوب می شود .   دفع غیر اصولی فاضلاب و نشتی های ناشی از آن در بیمارستان شهید رجایی گچساران موضوعی بود که به صورت جدی در نشست شورای فنی به آن پرداخته شد و سهمگین این موضوع را غیر بهداشتی و بر علیه سلامت بیماران ارزیابی کرد.   رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج  با بیان اینکه این فاجعه از ۱۰ سال قبلتر وجود داشته و مربوط به امسال نیست گفت : بیمارستان نرگسی هم استاندارد نیست اما معاون عمرانی در پاسخ به این مسئول گفت : سلامت مردم را با سیاست یکی نکنیم .   رئیس دانشگاه یاسوج با اشاره به اینکه بیمارستان نرگسی  علیه السلام تر از بیمارستان شهید رجایی نیست ابراز داشت:  تعویض سیستم فاضلاب و ورود کارشناسان فنی برای بررسی بیشتر در دستور کار قرار گرفته است .    وی گفت : از این بیمارستان به دلیل مشکلات موجود می توان به عنوان پایگاه اورژانس و یا پلی کلنیک استفاده کرد .   انچه در این نشست باعث بحث جدی در خصوص بیمارستان شهید رجایی گچساران شد این بود که غلام نژاد زمین این بیمارستان را متعلق به بنیاد مستضعفان عنوان کرد و گفت: در صورت تخلیه بیمارستان زمین را از دست خواهیم داد و اعتباراتمان هم پاسخگوی بازسازی نیست .     فرو نشست ساختمان شهرداری گچساران و تمام شدن عمر مفید این ساختمان موضوعی بود که در نشست شورای فنی استان به آن پرداخته شد و شهردار این شهر اذعان داشت: توان ساخت ساختمان جدید را ندارند.   در این نشست پیشنهاد برای اجاره و یا تهاتر ملک با ملک دیگری برای ساختمان به دلیل خطر و فرسودگی داده شد که شهردار در واکنش به این موضوع ابراز داشت :  ساختمان عمر مفیدش تمام شده و باید در خصوص ان چاره اندیشی جدیی شود .   با تصویب و تایید مسئولان فنی استان مصوب شد تا شهرداری شهر گچساران در مدت 1 ماه نسبت به جابجایی ساختمان این شهرداری اقدام کند و در صورتی که این موضوع انجام نشود عواقب آن بر عهده شخص شهردار خواهد بود.
  بررسی کیفیت مصالح شن و ماسه شهرستان بویراحمد و دنا از دیگر مسائلی بود که به آن پرداخته شد و تعیین شد تا بر اساس مصوبات جلسه قبل مبنی بر قطع برق و آب کارخانه های بدون مجوز اقدام شود .

کارخانه شن و ماسه شهرداری یاسوج یکی از این کارخانه ها بود که در نشست شورای فنی استان مورد بررسی قرار گرفت تا یکی از مهمترین دستگاه هایی باشد که بدون استاندارد و مجوز فعالیت دارد .   معاون امور هماهنگی استاندار کهگیلویه و بویراحمد به ضرورت کیفیت مصالح ساختمانی در استان تاکید کرد و گفت: باید دستگاه ها برروی این موضوع نظارت ویژه داشته باشند و بر اساس مصوبات عمل کنند.   حاجی زاده گفت: باید کارخانه هایی که استانداردها را رعایت می کنند و کیفت محصول اولویت آنهاست تشویق و با کارخانه های بدون مجوز برخورد قانونی و زیرساخت های آب و برق آنها قطع شود.   وی در ادامه افزود: دستگاه ها باید تا پایان تیر ماه نسبت به جذب اعتبارات اقدام کنند و بدون شک این موضوع بر روی نمره ارزیابی مدیران اثرگذار خواهد بود.   معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با ابراز گلایه از وضعیت پیشرفتی بالغ بر 1400 پروژه عمرانی استان گفت: این پذیرفتنی نیست که ادارات توان تکمیل یک پروژه با 85 درصد پیشرفت را ندارند و باید تعداد زیادی از این پروژه ها تا هفته دولت به بهره برداری برسند.   حاجی زاده گریزی به جذب اعتبارات استان توسط دستگاه های اجرایی زد و ابراز داشت: استانداری خزانه پولی نیست که مدیر برای جذب اعتبار به وزارتخانه اقدام نکند و منتظر کمک استانداری برای پرداخت پول باشد.   او با تاکید بر اینکه کمک های استانداری به ادارات جزء الزامات نبوده و مدیران باید نسبت به جذب اعتبارات ملی نگاه ویژه ای داشته باشند.
  تصاویری که در زیر نمایش داده می شود مربوط به چهارمین نشست شورای فنی استان کهگیلویه و بویراحمد بوده که در این نشست وضعیت بیمارستان شهید رجایی گچساران، ساختمان شهرداری گچساران و  روند کیفیت تولید شن و ماسه در شهرستان های بویراحمد و دنا بررسی شد.

خبرنگار: باقرازده
انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: بیمارستان شهید رجایی گچساران نشست شورای فنی استان کهگیلویه و بویراحمد نشست شورای فنی ساختمان شهرداری کارخانه ها دستگاه ها شن و ماسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۵۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت میدانی رئیس قوه قضاییه در بازدید از بندر شهید رجایی

 

خبر بروز رسانی می شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس، حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای در دومین بازدید خود از این بندر گفت: وضعیت گمرک شهید رجایی نسبت به اسفند ۱۴۰۰ بسیار بهتر و مطلوب‌تر شده است، اما هنوز نواقص و ناهماهنگی‌هایی در این گمرک بین دستگاه‌های مسئول وجود دارد که باید هرچه سریعتر نسبت به رفع آنها اقدام شود.
وی در بازدید از بخش نگهداری بیش از ۹۰۰ دستگاه ماشین‌آلات راهسازی که ترخیص نشده است، افزود: اگر علت اصلی عدم ثبت سفارش و عدم ترخیص کالا‌ها و اقلامی که پنج سال از تولید آنها می‌گذرد، حمایت از تولید داخل است، بنابراین متروکه اعلام کردن آنها و سپس به فروش رساندنشان در بازار نیز، نقض غرض است و در نهایت با این روش هم اثر خود را در بازار می‌گذارد.
رئیس دستگاه قضا گفت: این ماشین آلات از طریق ورود مستقیم به بازار یا از طریق فروش در قالب اموال تملیکی در بازار عرضه می‌شود.
حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای افزود: این ماشین‌آلات راهداری، طبق اعلام وزارت راه، در زمره نیاز راهسازی کشور است پس ضرورت دارد این مسئله را با هماهنگی بین‌دستگاهی رفع کنیم و چنانچه برداشت متفاوت از قانون وجود دارد، به یک اشتراک نظر در فهم از قانون برسیم و در صورت نقص قانون در این زمینه نیز، نسبت به اصلاح قانون اهتمام بورزیم.
وی گفت: با همکاری سایر قوا نسبت به اصلاح رویه‌ها اقداماتی را ترتیب دهیم تا شاهد معطل ماندن کالا‌هایی که نیاز کشور است و برای آنها ارز تخصیص داده شده، در گمرکات نباشیم.
رئیس قوه قضاییه افزود: بدون تردید با ایجاد سامانه واحد میان گمرکات، بنادر و سازمان اموال تملیکی و اتصال این سامانه به سامانه جامع تجارت از بسیاری از این نواقص و ناهماهنگی‌ها که سبب عدم ترخیص کالا‌ها می‌شود، جلوگیری به عمل می‌آید مسئولان امر، هر چه سریعتر نسبت به راه‌اندازی کامل و تکمیل چنین سامانه‌ای، تدابیر لازم را اتخاذ کنند.
حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای گفت: اینکه بخش حقوقی گمرک در سال ۱۴۰۰ یک نوع بخشنامه ناظر بر ثبت سفارش و ترخیص کالا‌ها صادر می‌کند و در سال ۱۴۰۲ بخشنامه دیگری را در این خصوص ابلاغ می‌کند که با بخشنامه پیشین متفاوت است، خودش از عواملی است که سبب معطلی کالا‌ها و متروک اعلام شدن آنها می‌شود در این زمینه بخش حقوقی گمرک باید به یک وحدت و انسجام رویه دست یابد.
وی افزود: من فعلاً در این بازدید به دنبال آن نیستم که ببینم کدام فرد یا دستگاه کوتاهی کرده است.
رئیس قوه قضاییه همچنین از مخازن اِشغال شده توسط ۴۴ هزار تن روغنِ غیر قابل مصرف بازدید کرد.

 

بیشتر بخوانید:بازدید رئیس قوه قضائیه از نمایشگاه دستاورد‌های نیروی دریایی سپاه در بندرعباس


رئیس دستگاه قضا خطاب به نماینده شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی، بعنوان وارد کننده محموله ۴۴ هزار تنی روغن خوراکی گفت: چرا باید چنین محموله‌ای که نیاز کشور است با تخصیص ارزِ قابل توجهی، وارد کشور شود و سه سال در کشاکش میان دستگاه‌های مسئول بماند و در آخر اعلام شود که این محموله روغن، قابلیت مصرف خوراکی را ندارد و حتی استفاده از آنها برای مصرف طیور نیز می‌تواند واجد آسیب باشد؟! آیا نمی‌شد دو وزارتخانه «جهاد کشاورزی» و «بهداشت» فرآیند آزمایش و نمونه‌برداری از این محموله را سریع‌تر انجام دهند که بالغ بر سه سال، انبار‌ها بواسطه این روغن‌ها که قابلیت مصرف ندارند، اِشغال نشوند؟
بازرسی که شما بعنوان واردکننده، در کشور مبدأ واردات این روغن‌ها تعیین کرده بودید، چرا در همان موعد بارگیری و فروش، غیر قابل مصرف بودن آنها را اعلام نکرد؟ / باید توجه شود که علاوه بر تخصیص ارز برای واردات و نگهداری چنین محموله‌هایی، حتی مرجوع کردن و امحای آنها نیز برای کشور و بیت‌المال هزینه‌زاست.
رئیس قوه قضاییه گفت: امروز هدف اصلی‌ام از این بازدید، آن است که با همکاری سایر دستگاه‌ها به یک تدبیر برسیم تا دیگر شاهد چنین امری نباشیم که محموله‌ای مورد نیاز کشور با صرف ارز ترجیحیِ قابل‌توجه، وارد کشور شود و بعد از سه سال که انبار‌ها را اِشغال کرده، تازه به این نتیجه برسیم که چنین محموله‌ای اصلاً از همان ابتدا که وارد شد هم غیرقابل مصرف بود!
حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای افزود: تصویر امروز انبار‌های اموال تملیکی حقیقتا با گذشته قابل مقایسه نیست و با تلاش صورت گرفته امروز وضعیت خیلی خوب است.
وی گفت: گزارش‌ها نشان می‌دهد در دیگر انبار‌ها نیز وضعیت خوب است و مشکلات گذشته تا حد بسیاری حل شده است.

دیگر خبرها

  • ۱۰۰۰ کانتینر کالای بدون هویت در بندر شهید رجایی شناسایی شد
  • نظارت میدانی رئیس قوه قضاییه در بازدید از بندر شهید رجایی
  • نظارت میدانی رییس قوه قضاییه از روند کار بندر شهید رجایی
  • ۲۴کشته در اثر ریزش بزرگراه
  • بازدید رئیس قوه قضائیه از بندر شهید رجایی
  • آقا معلم در لیست ترور!
  • ریزش آوار ساختمان قدیمی ۳ طبقه روی ۲ کارگر + عکس
  • معلم هایی که ستاره شدند
  • تجهیزات بیمارستان گچساران خریداری شد
  • بیمارستان ۶۴ تختخوابی بعثت گچساران سال جاری به بهره برداری می رسد