Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از آستان‌نیوز، مرتضی حقیقی اظهار کرد: در راستای توافقات به عمل آمده در سال ۹۵ و طبق مصوبات کمیسیون ماده ۵ در همان سال، جهت تامین نیاز بهداشتی درمانی منطقه کم برخوردار حاشیه شهر مشهد، آستان قدس رضوی زمینی به مساحت ۵ هکتار در شهرک شهید رجایی را به دانشگاه علوم پزشکی مشهد اهدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهره‌وری املاک و اراضی بنیاد بهره‌وری موقوفات آستان قدس ابراز کرد: در همین راستا با اهدای زمین توسط آستان قدس رضوی و تامین بودجه ساخت توسط دانشگاه علوم پزشکی مشهد، صبح امروز عملیات اجرایی ساخت این بیمارستان با حضور مسئولان استانی آغاز شد.

وی افزود: آستان قدس رضوی که طی سال های اخیر خدمات گسترده‌ای به مردم حاشیه شهر مشهد ارائه کرده و حداکثر همکاری را با دستگاه‌های اجرایی داشته اشت، حالا با اهدای این قطعه زمین ۵ هکتاری، گام بلند دیگری برای رفع محرومیت از این منطقه برداشته و دامنه خدمت‌رسانی خود را توسعه داده است.

همچنین استاندار خراسان رضوی در مراسم کلنگ‌زنی آغاز عملیات ساخت این بیمارستان با قدردانی از دغدغه و نگاه تولیت آستان قدس رضوی نسبت به حاشیه شهر مشهد گفت: به منظور خدمات رسانی به ساکنین این منطقه و کمک به تسریع عملیات ساخت این بیمارستان از هیچ کوششی دریغ نخواهد شد.

یعقوبعلی نظری با بیان اینکه بارقه‌های امید خوبی در تعامل با وزراتخانه ها در راستای رفع مشکلات بودجه‌ای ساخت پروژه‌ها ایجاد شده است، تأکید کرد: باید استان خراسان رضوی در تمامی ابعاد به یک کارگاه فعالیت اقتصادی گسترده تبدیل شود تا مردم بیش از پیش از مزایای آن بهره‌مند شوند. 

گفتنی است؛ رفع محرومیت از حاشیه شهر مشهد، همواره یکی از تاکیدات تولیت آستان قدس رضوی بوده و در همین راستا پیش از این نیز برنامه‌های متعددی اجرایی شده از آن جمله می‌توان به مساعدت‌های ویژه برای سنددار شدن اراضی، اهدای زمین برای احداث پارک، فضای سبز و معابر عمومی و تسویه بدهی نیازمندان حاشیه شهر در قالب طرح «آقا حساب کردند» اشاره کرد.

انتهای پیام/ ۷۰۰۴۲

منبع: فارس

کلیدواژه: ساخت بیمارستان حاشیه شهر مشهد محرومیت زدایی مرتضی حقیقی حاشیه شهر مشهد آستان قدس رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۰۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت شهرک سیر برای تقویت زنجیره‌ ارزش پیگیری شود

استاندار همدان با بیان اینکه بازار تجاری، صادراتی و اقتصادی غرب کشور تقویت شود گفت:کشت سیر مزیت بی‌نظیر استان است و شهرک سیر برای تقویت زنجیره‌ ارزش ساخته می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، آیین گرامیداشت روز مریانج با حضور دکتر علیرضا قاسمی‌فرزاد استاندار همدان، نماینده مردم شریف همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی، امام‌جمعه و شهردار مریانج و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار شد.

در این آیین از کتاب فرهنگ واژه‌ها، ضرب‌المثل‌ها و اصطلاحات مرگانه‌ای(مریانجی) اثر عزیز کمالیان رونمایی شد.

همچنین از پاکبان پاکدست به دلیل امانت‌داری از اموال مفقوده مردم و عودت دو میلیارد ریال وجه نقد به صاحب آن، توسط استاندار همدان تقدیر شد.

علیرضا قاسمی فرزاد در مراسم گرامیداشت روز مریانج در سالن ورزشی شهیدحاجی‌بابایی با اشاره به سابقه فرهنگی و مذهبی مردم مریانج اظهار داشت: زهد، تدین و تقوای مردم شهید پرور مریانج حتی پیش از انقلاب‌اسلامی پرآوازه بوده و این دیار همواره میزبان علمای شاخص بوده است‌.

قاسمی فرزاد بیان کرد: در سال‌های ابتدای انقلاب‌ اسلامی نیز مردم بصیر، فهیم و انقلابی مریانج در مقابل تحرکات منافقین کوردل ایستادگی کرده و در دوران دفاع‌ مقدس نیز 160 شهید والامقام هدیه کردند.

وی عنوان کرد: شهر مریانج مسیر تردد بیش از 80 درصد زائران اباعبدالله‌(ع) به ویژه در ایام اربعین است و وجود مصلی برای این شهر تنها مختص مریانج نیست و از این ظرفیت برای میزبانی از زائران حسینی نیز استفاده می‌شود.

استاندار همدان اظهار داشت: با توجه به وجود معادن سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی در این منطقه، شهرداری مریانج بازارچه عرضه‌ صنایع‌دستی و سنگ‌های قیمتی و زینتی را ایجاد کند.

قاسمی فرزاد مطرح کرد: صنعت کشاورزی، مزارع سرسبز و کشت سیر در همدان یک مزیت نسبی برای استان است و ساخت شهرک سیر برای تقویت زنجیره‌ ارزش که در جهان بی‌نظیر است، مورد توجه و پیگیری قرار دارد.

بازار تجاری و اقتصادی غرب کشور تقویت شود

قاسمی فرزاد با اشاره به اینکه صادرات محصولات صنایع‌دستی و کشاورزی مریانج با هماهنگی و انسجام بخش‌ اقتصادی استان پیگیری شود، افزود: تکمیل زنجیره ارزش در حوزه مبل و منبت با هم‌افزایی در شهر ملایر، مریانج و تویسرکان شکل گیرد و بازار تجاری و اقتصادی غرب کشور تقویت شود.

استاندار همدان با بیان اینکه ایجاد منطقه ویژه گردشگری باید با استفاده از سرمایه‌گذاران بخش‌ خصوصی باشد افزود: شناسنامه‌ مسکن استان تهیه شده و پروژه‌های نهضت ملی مسکن توسط معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری در شهرها با حضور فرمانداران و شهرداران با قوت پیگیری می‌شود.

انتهای پیام/

  

دیگر خبرها

  • ساخت شهرک سیر برای تقویت زنجیره‌ ارزش پیگیری شود
  • غبارروبی و عطرافشانی گلزار شهدای گمنام دانشگاه فرهنگیان مشهد
  • آغاز پخش مناظرات تلویزیونی دور دوم انتخابات مشهد و کلات
  • آغاز ساخت شهرک مسکونی کارکنان دادگستری هرمزگان
  • آغاز عملیات اجرایی احداث شهرک داتیک بندرعباس
  • رونمایی از نسخه برگردان روزنامه «ادب» قدیمی‌ترین روزنامه مشهد
  • سفر سردار رادان به خراسان رضوی به دعوت مردم متدین مشهد
  • بیمارستان ۶۴ تختخوابی بعثت گچساران سال جاری به بهره برداری می رسد
  • آیین «زنگ سپاس معلم» در مشهد برگزار شد
  • نواخته شدن زنگ سپاس معلم در مشهد